Diners

La vicepresidenta mundial de la Junior Chamber International visita Sabadell

/ CEDIDA

La vicepresidenta mundial de la Junior Chamber International (JCI), Rianne Kamphuisen, visita Sabadell en el marc de la visita oficial a Catalunya. Durant la seva estada a Sabadell, Kamphuisen va reunir-se amb el president de la comissió d’internacionalització de la Cambra de Comerç, Ramon Gabarró, acompanyant de la Secretaria General de la Jove Cambra de Catalunya Marta Caceres i del membre de la junta local de JCI Sabadell, Carles Lombarte.

La reunió va servir per parlar del conveni de col·laboració que ambdues entitats tenen des del 1967 i que té l’objectiu de treballar conjuntament en activitats de formació per a joves empresaris i directius, i expandir les xarxes de contactes i les possibilitats de fer contactes dels membres d’ambdues entitats.

En aquest context s’ha establert col·laborar en el desenvolupament de projectes i actes i organitzar conjuntament activitats formatives i fer contactes emrpesarials. Així mateix, els membres de la Cambra de Comerç tindran accés als actes i xarxes internacionals de la Junior Chamber International. Aquesta trobada va servir per reforçar l’aliança a escala mundial que existeix entre la Junior Chamber International (JCI) i la International Chamber of Commerce (ICC) que tenen un conveni de col·laboració que va començar el 1984 i que el 20 d’octubre del 2022 va ser renovat per un període de tres anys.

Comentaris
To Top