Ciutat

Les notícies més destacades d’aquest dimarts 27 de juny del 2023 a Sabadell

La situació climatològica, en primera plana de l’actualitat sabadellenca

Aquest dimarts arriba a Sabadell marcat per la situació climatològica, amb temperatures estiuenques i, de moment, poca pluja. La sequera dels últims mesos a Catalunya obliga a aplicar algunes restriccions en els usos de l’aigua, com ara en piscines particulars.

L’actualització del Pla Especial de sequera de la Generalitat va flexibilitzar algunes mesures pel que fa a l’ompliment de les piscines amb aigua potable, permetent fer-ho en equipaments públics i piscines comunitàries, amb alguns condicionants. En canvi, el document manté la prohibició d’omplir les piscines privades d’ús individual o unifamiliar.

Les piscines privades, sota la lupa: puc omplir-la?

Aquest dimecres farà una setmana de l’arribada de l’estiu, temps suficient per deixar constància que ens trobem en el període de temperatures més altes. Des del passat dia 21, i segons dades de l’estació automàtica del Servei Meteorològic de Catalunya, Sabadell – Parc Agrari, el termòmetre s’ha enfilat diàriament per sobre els 30,7 graus, arribant ahir dilluns fins als 33,5 °C, en la que és la temperatura màxima més alta d’enguany.

L’estiu arriba amb força a Sabadell: màximes de 33,5ºC

El sou dels polítics: què cobraran els regidors de Sabadell a partir d’ara? El nou ple municipal, sorgit de les eleccions del 28-M, ha decidit congelar els salaris dels càrrecs electes per als propers quatre anys.

El sou dels polítics: què cobraran els regidors de Sabadell a partir d’ara?

La Policia Municipal de Sabadell estrena aquests dies nou vehicles i un logotipatge diferent. L’alcaldessa, Marta Farrés, acompanyada del tinent d’alcaldessa Adrián Hernández, els han presentat aquest dilluns a la comissaria de Can Marcet.

La Policia Municipal incorpora nou vehicles i estrena ‘logotipatge’

El matí de Catalunya Ràdio viurà un relleu molt sabadellenc a partir del 4 de setembre. El periodista Ricard Ustrell substituirà la també sabadellenca Laura Rosel al capdavant del programa la pròxima temporada, després de l’estiu.

Relleu entre sabadellencs al capdavant del programa ‘El matí de Catalunya Ràdio’

Comentaris
To Top