ESPORTS

Històric duel Catalunya-Itàlia de waterpolo Ability a Can Llong

Quatre jugadors del Club Natació i el tècnic Sergio Moyano formaran part del combinat català / CEDIDA (CNS)

Duel històric. Sabadell és una de les 26 ciutats de Catalunya que acollen competicions en el marc de la III Setmana Catalana de l’Esport que organitza la Unió de Federacions Esportives de Catalunya (UFEC) i que reuneix prop de 4.000 esportistes de diferents disciplines.

El waterpolo Ability, destinat a persones amb diversitat funcional, serà el protagonista a les instal·lacions de Can Llong aquest dissabte (12.30 h) amb regust històric: el primer duel internacional entre dues seleccions d’aquesta especialitat, Catalunya i Itàlia.

Quatre representants

El waterpolo adaptat ha viscut aquesta mateixa temporada la seva primera experiència amb la lliga que han disputat el Club Natació Sabadell, C.N. Barcelona i Club Natació Terrassa. Precisament, del conjunt sabadellenc tindrem fins a quatre jugadors al combinat català contra Itàlia: Jordi Cervera, Esther Eroles, Albert Martínez Aguilera i Antonio Tarriño. A més, a la banqueta seurà el tècnic nedador, Sergio Moyano, fent les tasques de segon entrenador del combinat.

No només destaca el factor competitiu del partit sinó també les històries personals de superació dels protagonistes participants, que han tingut de sobreposar-se a adversitats i obstacles fins a poder practicar un esport. El waterpolo és un bon exemple.

Comentaris
To Top