Ciutat

Coneix les notícies més destacades de les últimes hores a Sabadell

El futur de la ronda Nord ha marcat l’actualitat informativa del cap de setmana

El mes de juliol ha començat amb notícia de les grosses a Sabadell. Després de mesos d’estira i arronses entre Generalitat i Ministeri de Transports, aquest diumenge es va donar llum verda al futur de la ronda Nord de Sabadell, Terrassa i Castellar del Vallès.

La redacció del projecte es produirà a canvi de la inversió de 914 milions d’euros en infraestructures a Catalunya. D’aquesta manera, el pacte satisfà les demandes tant d’ERC com del PSC. Els primers aconseguiran millores a l’N-260, l’Eix Pirinenc. També en les connexions a l’N-2 al Maresme i les autopistes AP-2 i AP-7, a més de dos nous intercanviadors entre la línia de Rodalies i la de Ferrocarrils a Sant Cugat del Vallès. Per part dels socialistes obtenen fer complir un dels pactes centrals de l’acord dels pressupostos: la connexió entre Sabadell, Terrassa i Castellar.

Llum verda a la B-40, Generalitat i Estat pacten a canvi d’executar obres per 914 milions

Les reivindicacions dels i les conserges de les piscines municipals han estat escoltades. Des de l’Ajuntament, la tercera tinenta d’alcaldessa, Montse González, ha confirmat a Diari de Sabadell que ja s’ha parlat amb els afectats i s’està treballant per trobar una solució. “Un cop format el govern ens vam posar en contacte amb les piscines per parlar amb els conserges afectats”, ha explicat.

Ajuntament i sindicats ja treballen per acabar amb els “episodis violents” a les piscines

Can Deu està d’enhorabona. I és que aquest 2023 ha complert els seus 50 anys d’existència. Mig segle d’ençà d’aquell 7 de juliol de 1973 en què el barri va començar a créixer i a celebrar la seva ja tradicional festa major. És per aquest motiu que la cita d’enguany ha estat summament especial a tot el veïnat.

Can Deu celebra els seus 50 anys amb una festa major plena d’emocions

Des de l’any 1986, a Sabadell hi ha un cotxe enterrat. A on es troba? Per què s’hi va enterrar un vehicle? Fa trenta-sis anys, l’aleshores govern de l’Ajuntament, encapçalat per l’alcalde Antoni Farrés, va comprar quaranta-tres hectàrees, on avui dia hi ha el Parc Catalunya.

Saps on es troba el cotxe enterrat a Sabadell?

No té sostre. El veterà triatleta sabadellenc Josep Colomé tornarà a viure les sensacions d’un Mundial després de la seva gran victòria a l’Ironman disputat a Hoorn (Països Baixos) en la distància half.

El triatleta Josep Colomé ho ha tornat a fer: s’ha classificat pel Campionat del Món a Finlàndia

Comentaris
To Top