Ciutat

Festa Major a la Creu de Barberà: una passejada en roba interior pels carrers del barri, amb premi

És una de les festes majors de barri menys convencionals. La Creu de Barberà té segell propi amb la passejada en roba interior pels carrers del barri i, enguany, la millor comparsa tindrà premi. És una de les propostes que identifiquen la festa major i que és única a Sabadell. “La intenció és trencar amb la vergonya,  que hi vinguin amics, famílies…”, exposen des de l’organització, que compta amb el  suport de pràcticament un centenar de comerciants de la zona. De fet, també els comerciants tindran un paper clau a la festa major: una fira de comerç durant tota la tarda de dissabte. 

Enguany també tindrà lloc el XII concurs d’allioli i el II concurs de truites de patates, una de les propostes que es converteixen també en el segell de la Creu. Però no serà l’única prova: els veïns també competiran per guanyar el concurs de dibuix, de punteria, el concurs de gossos (diumenge, 12 h), la gimcana popular (diumenge, 11 h) o la cursa de cotxes teledirigits (dissabte, 18 h) o el VI concurs pastanaga, amb postres de color taronja.

Però també s’ha fet una aposta per la música. L’Olaya serà una de les artistes que estaran presents a la festa (diumenge, 13 h), precedida per la Coral les Cardines (12 h).

Pel que fa a la gastronomia, ahir divendres va tenir lloc un berenar infantil i botifarrada popular i es preveu un tast de vins (dissabte, 12 h), el sopar de festa major (21 h), la xocolatada popular (diumenge, 10.30 h) i un tastet de rom cremat (diumenge, 21.30 h). Com a activitat estrella també destaca la bicicletada popular i cultural (diumenge, 9 h), fins a arribar a visitar el refugi antiaeri.

Comentaris
To Top