Ciutat

Sumar demana a Sabadell que voti en clau progressista: “Hem de triar entre drets o dretes”

Sabadell Sumar En Comú Podem

Joan Mena, candidat, afirma que  “són unes eleccions transcendentals per la vida dels treballadors”

Sabadell En Comú Podem donant suport a Sumar al Mercat Central / CEDIDA

Joan Mena, actual líder d’En Comú Podem a Sabadell i candidat número 27 a la candidatura de Sumar per a les eleccions del 23-J, demana als sabadellencs que votin en clau progressista. Si la formació amb què es presenta entra en el Govern, “anirà bé als interessos de ciutat”, va assegurar ahir al Mercat Central, en el tret de sortida de la campanya electoral.

“Són unes eleccions transcendentals per la vida dels treballadors, pels interessos de Catalunya i l’Espanya plurinacional”, va afirmar Mena. “Si guanyen les dretes, viurem els retrocessos que ja veiem que s’estan aplicant a molts ajuntaments”, va contraposar. “Hem de triar entre drets i dretes”, va reblar.

Alejandra Sandoval, número dos de la formació a Sabadell, va destacar “l’acord meravellós i progressista, amb quinze formacions incloses”, que s’ha aconseguit per aquestes eleccions, un motiu “d’il·lusió i esperança”.

El 12 de juliol Aina Vidal, candidata a Catalunya de les eleccions generals de Sumar-En Comú Podem, serà a la ciutat en un acte de campanya.

Comentaris
To Top