Vallès

Operació en marxa contra els Boixos Nois

Policia NAcional Boixos Nois

L’actuació arriba un mes després de la detenció de diversos membres dels Casuals

Imatge d'arxiu de detencions de Boixos Nois a Sabadell, el 2 de novembre de 2021 a Sabadell / LLUÍS FRANCO

La Policia Nacional està duent a terme un operatiu relacionat amb els Boixos Nois a diversos municipis de l’àrea metropolitana de Barcelona, entre ells municipis vallesans com Santa Perpètua. L’actuació estaria vinculada amb una baralla que va tenir lloc el mes de novembre de 2022 en un bar de Pamplona freqüentat per aficionats de l’Osasuna.

Els fets haurien succeït quan ultres del FC Barcelona haurien agredit els seguidors del club pamplonès amb bats de beisbol i navalles. La Brigada d’Informació de la Policia Nacional de Pamplona hauria aconseguit identificar una quinzena d’implicats i s’estarien fent detencions a diverses poblacions com Barcelona, el Prat de Llobregat i Molins de Rei, a més de Santa Perpètua.

Segons les informacions publicades, la intervenció s’estaria efectuant de forma simultània a Catalunya, La Rioja i València. La policia atribuiria a aquestes persones delictes de desordres públics, lesions, odi i pertinença a organització criminal.

Fa tot just un mes, els Mossos d’Esquadra van detenir 25 persones, algunes d’elles a Sabadell, en un dispositiu contra el grup radical Casuals, facció més violenta dels Boixos Nois i històricament vinculat al Futbol Club Barcelona.

Diversos detinguts en un operatiu contra un grup de radicals del Barça amb presència a Sabadell

Comentaris
To Top