Ciutat

Repassa les notícies més destacades de les últimes hores a Sabadell

Recollim les informacions més rellevants a la ciutat

L’estiu és sinònim de vacances… i també de solidaritat. Un any més, Sabadell ha esdevingut una de les ciutats d’acollida dels infants sahrauís provinents del campament de Tindouf.

Enguany, 13 joves de 9 anys han arribat en el marc del projecte Vacances en Pau, organitzat per l’associació Vallès Wilaia. Després que l’any passat tots els menors experimentessin l’estada per primera vegada, aquest estiu tots ells han repetit. “Hem recuperat la iniciativa en la seva màxima essència”, remarca la presidenta de l’entitat, Eva Mora.

Del campament de Tindouf a Sabadell: “És un aprenentatge constant”

L’estiu també és una època en què alguns estudiants aprofiten per adquirir nou coneixement. L’Enrique, l’Ivonne, el Gonzalo i l’Ivan s’han marcat fites acadèmiques per a aquest estiu. Els entrevistem!

Un estiu de boli i llibreta: què estudien els sabadellencs a l’agost?

Repunt de casos de covid a tot Catalunya. “És cert que a finals de maig els casos havien baixat moltíssim; però des del mes passat el nombre de contagis ha anat augmentant”, apunta la doctora Marta Navarro, directora del Servei de Malalties Infeccioses del Taulí. La situació es tradueix en 24 persones ingressades al Taulí diagnosticades de covid, tot i que “sense cap cas greu ni cap ingrés a la Unitat de Cures Intensives”, matisa la doctora Navarro.

Repunt “controlat” de casos covid a Sabadell: 24 ingressos al Taulí, cap en estat greu

La ronda Nord de Sabadell, Terrassa i Castellar és un dels grans temes dels últims anys en clau comarcal. Millorar la mobilitat ha esdevingut per als agents polítics un cavall de batalla constant. En la línia de les explicacions de fa unes setmanes en una entrevista al Diari, Ignasi Giménez, reelegit president del Consell Comarcal del Vallès Occidental per tercer cop, ha insistit en la urgència de tirar endavant la infraestructura que ha de connectar Sabadell i Terrassa amb Castellar del Vallès.

Ignasi Giménez, sobre la ronda Nord: “Volem la nostra ronda de Dalt”

Actualment, a Sabadell hi ha prop de 1.500 places d’estacionament de zona blava en servei controlades mitjançant 63 màquines expenedores de tiquets. A partir d’aquest dilluns, 7 d’agost, i fins al diumenge, 20, ambdós inclosos, aquests aparcaments seran gratuïts a la ciutat.

Zona blava a Sabadell: a partir de quin dia és gratuïta?

Comentaris
To Top