Ciutat

Zona blava a Sabadell: a partir de quin dia és gratuïta?

Hi ha prop de 1.500 places d’estacionament de zona blava a la ciutat

Actualment, a Sabadell hi ha prop de 1.500 places d’estacionament de zona blava en servei controlades mitjançant 63 màquines expenedores de tiquets. A partir d’aquest dilluns, 7 d’agost, i fins al diumenge, 20, ambdós inclosos, aquests aparcaments seran gratuïts a la ciutat.

A Sabadell hi ha tres àmbits de gestió de la zona blava: Eix Macià i Vapor Turull, amb un temps màxim d’estacionament 120 minuts; plaça de Jaume Girabau i Mercat de la Creu Alta; i resta de la ciutat, amb un marge d’estacionament de 90 minuts. L’any 2023 la tarifa general (matí i tarda) a totes les zones de la ciutat i per a tots els dies és d’1,51 euros l’hora en fraccions de 5 cèntims d’euro. Està establerta la quantitat mínima d’aquesta taxa en 0,20 euros.

Comentaris
To Top