Ciutat

VÍDEO | Com han evolucionat els noms al Vallès l’última dècada?

Noms com Marc, Martina, Leo o Lucía han coronat durant diversos anys el podi dels noms preferits pels vallesans. L’any 2020, la cosa canvia.

Una setantena de nens valessans nascuts el 2022 es diuen Pol. Una de cada deu famílies van decidir anomenar així el seu fill nascut l’any passat, sent el nom més posat de l’any passat al Vallès Occidental. Pol substitueix Nil, que encapçalava la llista el 2021 amb un breu regnat després d’anys d’hegemonia dels Marc.

El 2022, el podi el completen Leo –nom més posat a Catalunya– i Lucía, que supera Martina com el més posat en el cas de les nenes. El top-10 està integrat per Nil, Marc, Ona, Hugo, Gala, Júlia i Martina.

Et deixem a continuació un gràfic en format carrera de l’evolució dels noms més posats al Vallès Occidental des de 2015 fins a 2022.

@diaridesabadell

▶️📊 Així ha estat l’evolució dels noms més posats de 2015 fins a 2022 al Vallès Occidental 🏆 Noms com Marc, Martina, Leo o Lucía han coronat durant diversos anys el podi dels noms preferits pels vallesans. 📈 A partir de 2020, però, hi ha un canvi de tendència i apareixen alguns noms que aconsegueixen arrabassar la primera posició… Què us semblen els noms més posats?🤔 Us llegim! 🔍 📲 Més informació a www.diaridesabadell.com

♬ original sound – Diari de Sabadell

Comentaris
To Top