Ciutat

Últims dies de Zona Blava a Sabadell: quan tornem a pagar?

Les 1.500 places d’estacionament tornaran a ser de pagament

En uns dies, les 1.500 places d’estacionament de zona blava de Sabadell tornaran a ser de pagament. A la ciutat, durant l’estiu, hi ha 14 dies en què és gratuïta: aquest any, des del 7 fins al 19 d’agost.

A Sabadell hi ha tres àmbits de gestió de la zona blava: Eix Macià i Vapor Turull, amb un temps màxim d’estacionament 120 minuts; plaça de Jaume Girabau i Mercat de la Creu Alta; i resta de la ciutat, amb un marge d’estacionament de 90 minuts. L’any 2023 la tarifa general (matí i tarda) a totes les zones de la ciutat i per a tots els dies és d’1,51 euros l’hora en fraccions de 5 cèntims d’euro. Està establerta la quantitat mínima d’aquesta taxa en 0,20 euros.

Comentaris
To Top