Diners

La històrica floristeria Carlota Segalà es trasllada a una nova ubicació

L’edifici de la floristeria Carlota Segalà acollirà una cafeteria a partir de la tardor

Flors Carlota Segalà, des de dins, en una imatge d'arxiu / VICTÒRIA ROVIRA

Flors Carlota Segalà es trasllada de local. L’emblemàtic negoci amb més de 155 anys d’història ja ha deixat l’edifici del carrer Mestre Rius 4, de propietat, i reobrirà l’1 de setembre a una nova ubicació. De fet, no tan nova, i molt propera, ja que la floristeria torna a l’espai que va ocupar entre 1993 i 2005, al carrer Travessia de Borriana, 14.

Una cafeteria de la cadena Bohème ocuparà en règim de lloguer l’edifici del carrer de Mestre Rius, obra del despatx d’arqutectura sabadellenc SausRibaLlonch. La previsió és que el negoci obri a l’octubre, sota un contracte que l’obliga a preservar la façana.

Floristeria Carlota Segalà

Edifici emblemàtic de Flors Carlota Segalà / Olga Planas

“Continuarem amb la mateixa il·lusió de sempre des dels nostres orígens. Va sortir l’ocasió i ens traslladem en un espai més recollit i petit, però molt acollidor”, explica Carlota Segalà, qui reconeix que està emocionada per deixar aquest edifici “únic”. Després de 20 anys al capdavant de la botiga, la nova ubicació li permetrà continuar gaudint de l’ofici a un ritme més tranquil.

Flors Carlota Segalà, que es reivindica com la més antiga de Catalunya, es va fundar l’any 1868 per la família Badia-Segalà. Actualment, està regentada per la cinquena generació familiar.

Comentaris
To Top