Diners

Tepsis inaugura una nova instal·lació per afrontar la transformació digital

L’empresa tecnològica Tepsis, amb més de tres dècades de presència a Sabadell, ha inaugurat la seva software factory a la ciutat. L’obertura d’aquesta nova seu al carrer de Corominas busca consolidar el vincle de la companyia amb la innovació i la digitalització.

La nova instal·lació, dissenyada amb la voluntat de potenciar la col·laboració i el treball multidisciplinari, compta amb espais oberts i sales polivalents. La companyia destaca en un comunicat que, a més d’oferir un entorn dinàmic i inspirador, el nou centre proporciona més espai per a futures expansions.

En aquest context, el director de Tepsis, Pere Payà, ha assenyalat que el nou espai permetrà millorar el confort dels treballadors i estar més preparats per afrontar desafiaments com l’automatització, l’operativitat remota, el control de maquinària a través d’IoT i l’aplicació de la intel·ligència artificial (IA) per a augmentar la productivitat. La companyia apunta que la seva plantilla gairebé s’ha triplicat en els darrers dos anys.

Comentaris
To Top