Ciutat

Cap de setmana de Festa Major a Gràcia i Torre-romeu: consulta els programes

Més d’una desena d’activitats a cada barri per portar l’alegria als carrers

Encara amb la ressaca emocional de la Festa Major de Sabadell celebrada fa dos caps de setmana, els barris de la ciutat s’han tornat a engalanar per viure tres jornades d’alegria i gresca als carrers. Gràcia i Torre-romeu viuen des d’aquest divendres i fins al diumenge dies frenètics amb les seves respectives festes majors.

Música, cultura, cinema… i molta gastronomia!

A Gràcia, la majoria d’activitats tindran lloc a la plaça del Treball, amb molta cultura, música, gastronomia i cinema. La xocolatada, el concurs de paelles, la cercavila de gegants o la diada castellera seran un any més alguns dels plats forts del cap de setmana, amb una atractiva oferta per a tots els públics. Tampoc hi faltarà la matinal motera, diumenge al carrer de Sant Ferran, o el Correvermuts, que començarà diumenge a les 11 del matí des de l’estació de Can Feu-Gràcia.

Festa Major de Gràcia

Consulta aquí el programa de la Festa Major de Gràcia 2023

Més d’una desena d’activitats a Torre-romeu

A Torre-romeu, la plaça de Cristóbal Ramos serà un altre dels espais on l’activitat no s’aturarà. Aquest dissabte, a partir de les 10 del matí, la colla els Pastors d’onga de Covadonga i la Xaranga de la Banda de Música de Sabadell despertaran el barri amb la tradicional Cercavila, que arrencarà a la plaça de Dolors Ibarruri. Al migdia, la festa de l’escuma tornarà a la plaça de Cristóbal Ramos per divertir les famílies. A la tarda (18 hores), no faltarà el teatre, a càrrec del Grup de teatre de centre cultural de Torre-Romeu, a la Sala d’actes del Centre Cultural Torre-Romeu. Com a Gràcia, la paella popular serà protagonista, en aquest cas diumenge, a la plaça de Dolors Ibarruri. Finalment, a les 21 hores, se celebrarà el final de festa amb el lluïment i espectacle de foc, a la plaça de Cristóbal Ramos.

Consulta aquí el programa de Festa Major de Torre-romeu

Comentaris
To Top