Diners

Miura Partners adquireix el 25% de l’empresa GasN2

La companyia ha crescut al voltant d’un 25% anual en els darrers anys

El fons d’inversió Miura Partners ha adquirit el 25% de GasN2, empresa de Sentmenat (Vallès Occidental) dedicada al disseny, fabricació i comercialització d’equips industrials d’alta eficiència energètica en diversos sectors industrials i segments de mercat com l’alimentari, el farmacèutic i l’hospitalari.

La companyia ha crescut al voltant d’un 25% anual en els darrers anys i espera assolir una facturació de 10 milions. Aquesta operació és la tercera de Miura Impact Fund després de les inversions a Tierra i Wikiloc. El fons es va llençar el 2022 amb 150 milions d’euros per entrar en pimes d’alt creixement amb models de negoci d’impacte mediambiental i social.

Els fundadors de l’empresa mantindran la participació majoritària

Després de l’entrada de Miura Partners, els fundadors de l’empresa mantindran la participació majoritària amb Oriol Martínez-Huguet al capdavant, segons han explicat Miura i GasN2 en un comunicat conjunt.

GasN2 ofereix equipaments in situ de generació i barreja de gasos industrials més eficients que les actuals alternatives amb l’objectiu d’aconseguir un estalvi energètic i desenvolupa dispositius de refrigeració i assecat industrial que prescindeixen dels gasos més contaminants.

Per a l’operació, Miura Partners ha comptat amb l’assessorament de KPMG, Roland Berger i CMS Albiñana & Suárez de Lezo, mentre que per part de GasN2 han estat AVQ Legal i Atlantis SC.

Comentaris
To Top