Oci i cultura

El nou àlbum de Sergio Dalma inclou una col·laboració amb Miki Núñez

Sergio Dalma, durant el concert d'aquest dissabte / Ll. Franco

Es titula Sonríe porque estás en la foto i conté un senzill amb el mateix nom

Sergio Dalma, durant un concert a Sabadell / Ll. Franco

Sergio Dalma (Sabadell, 1964) ha alegrat milers de fans amb noves pistes sobre el seu pròxim àlbum. Es titula Sonríe porque estás en la foto i conté un senzill amb el mateix nom que es podrà escoltar a partir del 29 de setembre. Per a escoltar el disc sencer, però, caldrà esperar una mica més, fins al divendres 24 de novembre.

Sonríe porque estás en la foto estarà format per 12 temes. N’hi haurà un amb una col·laboració molt especial, que de ben segur que aporta vitalisme i bon humor, la de Miki Núñez. També han revelat que hi participarà Conchita.


En la publicació a xarxes socials que anuncia el llançament del disc, Dalma ha celebrat que els fans el continuïn acompanyant després de quasi 35 anys.

Els darrers àlbums del sabadellenc han estat 30 y tanto (2019) i Alegría (2021). En els dos casos ha passat per Sabadell per signar-los, generant una gran expectació entre milers de fans.

El darrer concert de Sergio Dalma a Sabadell va ser l’octubre de 2021, precisament en la gira de 30 y tanto, que es va retardar per la pandèmia.

Comentaris
To Top