Ciutat

Crema una infraestructura elèctrica al carrer de Gràcia

Els Bombers han rebut l’avís poc abans de les 12 del migdia

Els Bombers han hagut de desplaçar-se aquest dimecres al matí per un petit incendi originat en una infraestructura elèctrica -una caixa de derivació- al carrer de Gràcia, al Centre de Sabadell. El cos ha rebut l’avís poc abans de les 12 del migdia per una incidència que ha afectat un armari de connexió, segons han informat fonts dels Bombers i d’Endesa.

Fins al lloc s’ha desplaçat una dotació, que ja ha acabat l’exploració i ha avisat a la companyia elèctrica. L’avaria ha estat aïllada i es preveu que estigui solucionada abans de la tarda. L’incident ha afectat menys d’una desena de clients de la zona, que han quedat momentàniament sense subministrament.

Comentaris
To Top