Oci i cultura

Els Saballuts es posen a prova a la seva 30a diada castellera

jornada castellera

El diumenge els castellers tenen previst descarregar un 4d8 i una torre de 7

Els Saballuts tenen festa grossa aquest cap de setmana. El diumenge celebren la seva 30a Diada, amb una doble actuació. Primer, breument seran a la plaça de l’Àngel (11.30h) i, després, a la plaça de Sant Roc (12h). Estaran acompanyats dels Castellers de la Vila de Gràcia i dels Moixiganguers d’Igualada.

El cap de colla dels Saballuts, Martí Rovira, avança que es el públic podrà gaudir d’un 4d8 i d’una torre de 7, entre altres castells.  “L’objectiu és preparar -nos pel 7d8 i el 3d8, que esperem fer abans d’acabar l’any”. comenta. Després de l’actuació, celebraran un dinar que inclourà l’entrega dels premis Saballutis 2023, al local de Joves. La 30a diada acabarà amb un concert de Pasqual i els Desnatats (18h), al Local.

Per altra banda, el dissabte a partir de les 18h la colla castellera celebra la vigília a la plaça de la Creu Alta, amb els castellers de Berga i els de Badalona. La jornada acabarà amb un sopar gratuït i amb festa.

La setmana passada, els Saballuts van actuar a Barcelona, amb motiu de la Festa Major del Congrés, amb la Jove de Barcelona i els Castellers de Badalona. La colla va descarregar un 2pd4, 4d8, 4d7a, 5d7, pd5 i 2pd4.

Comentaris
To Top