Ciutat

Fira Sabadell acull el tercer congrés sobre la qualitat de l’aire

Una seixantena de ponents participaran en les jornades

Sabadell acull a partir d’aquest dijous la 3a edició del Congrés de la Qualitat de l’Aire, que tindrà lloc els dies 26 i 27 d’octubre a Fira Sabadell, on va néixer el 2019. La cita arriba en un moment crucial, amb qüestions rellevants sobre la taula al voltant del futur mediambiental arreu del món.

Recentment, la implantació real de les Zones de Baixes Emissions (ZBE), la demanda d’entorns escolars segurs, la demanda de polítiques reals de millora de la Qualitat de l’Aire i les actualitzacions de la normativa són temes de debat social arreu de Catalunya i l’estat espanyol.

La Generalitat de Catalunya, l’Àrea Metropolitana de Barcelona (AMB), la Diputació de Barcelona, el Consell Comarcal del Vallès Occidental i l’Ajuntament de Sabadell coorganitzaran una trobada en què s’abordaran totes aquestes qüestions d’actualitat en debats i ponències a la fira.

L’objectiu és propiciar el diàleg i consens, obrint les portes als millors investigadors del sector, perquè puguin compartir els seus projectes a tècnics municipals perquè ens expliquin els casos i experiències d’interès en la millora de l’aire que respirem i a una ciutadania que espera respostes polítiques i noves pràctiques positives per al seu entorn immediat. Hi haurà tres espais en paral·lel, zona d’exposició i networking i més de 60 ponents.

Comentaris
To Top