Oci i cultura

FOTOS | Aladí reenamora La Faràndula

La màgia d’Àgrabah ha tornat a La Faràndula. Per últim cop. I és que l’obra d’Aladí s’acomiada del teatre sabadellenc després de fer la seva primera aparició als escenaris el maig del 2022. Abans d’abaixar el teló, però encara es podrà veure en les sis funcions que se’n faran al Teatre La Faràndula. Aquestes van començar el 28 d’octubre i duraran fins al 12 de novembre. El muntatge es podrà veure els dissabtes i diumenges a la tarda (18 h).

Fins ara, més de 9.600 persones han vist ja les aventures d’Aladí en aquesta versió del conte més conegut de Les mil i una nits escrita per Míriam Vila i que compta amb musica original d’Oriol Padrós. Joan Bta. Torrella i la pròpia Vila dirigeixen l’espectacle mentre que Montse Argemí, de l’Escola de Dansa Bots signa la direcció coreogràfica i Roger Pérez la direcció vocal. En la seva temporada d’estrena, la producció va aconseguir 5.200 espectadors. En la primera reposició, el març passat, s’hi van sumar 4.400 persones més. De moment, Aladí s’ha representat en 12 ocasions i, globalment, ha aconseguit un 82% d’ocupació.

Fotos David Chao

Aladí
Aladí
Aladí
Aladí
Aladí
Aladí
Aladí
Aladí
Comentaris
To Top