ESPORTS

El Club Natació de vòlei recupera el regust de la victòria abans de la presentació oficial

Alegria de les jugadores del Club Natació que es consoliden a la zona alta de la taula / Ll. Franco

Després d’encaixar les primeres derrotes de la temporada, els sèniors del Club Natació Sabadell han recuperat el regust de la victòria aquesta jornada. L’equip masculí de Superlliga2 va imposar-se al Balafia Volei, per 3-1. El primer set va començar amb avantatge local gràcies a un bon joc d’atac, destacant de nou Gerard Rejón, Xavi Solanellas i Eric Hernández. Els sabadellencs van manar al marcador durant tot el set, fins a arrodonir-ho amb un 25-20.

Al segon set, va necessitar remuntar perquè els visitants van avançar-se. A partir del 12-12, el conjunt de Pozzato va va agafar les regnes del joc amb un elevat ritme en atac que va traduir-se en un clar 25-17. En el tercet sí que va arribar la resposta del Balafia, que va saber gestionar el seu avantatge (18-25). De totes maneres, mai va perillar el partit perquè el Club Natació va recuperar la seva millor versió en el quart set, amb un gran equilibri entre defensa i atac, per sentenciar el duel amb un inapel·lable 25-17.

Més igualat

El sènior femení de Primera Nacional va repetir guarisme (3-1) davant l’Associació Bunyola 365 (25-11/24-26/28-26/25-17). Després d’un primer set de clar domini sabadellenc, amb una molt bona combinació de defensa i atac, el segon set va oferir una màxima igualtat, ple d’alternances en el marcador. El Club Natació va reaccionar per igualar a 24, però finalment va endur-se el set l’equip mallorquí per 24-26.

El tercer set va repetir el mateix guió, arribant al final del set amb opcions de guanyar per part d’ambdós equips, caient aquesta vegada del cantó local per 28-26. En el quart set, el conjunt entrenat per Xavi Perales va agafar avantatge des del principi i va signar un còmode parcial (25-17) que li donava el triomf per consolidar-se a la zona alta de la taula. Aquest dimecres, 1 de novembre, la secció que presideix Òscar Llagostera celebra la presentació oficial de tots els equips a Les Naus.

Comentaris
To Top