Vallès

Detenen un home per atracar dues benzineres a Terrassa

El detingut intimidava els treballadors dels establiments amb un ganivet

Els Mossos d’Esquadra de la Unitat d’Investigació de Terrassa van detenir el passat 26 d’octubre un home de 41 anys com a presumpte autor de dos atracaments en benzineres de Terrassa. El primer dels fets va tenir lloc el 12 d’octubre cap a les 17:00 hores. Un home va amenaçar el treballador de l’establiment amb un ganivet i va sostreure 504 euros de la caixa registradora.

Uns dies més tard, el 21 d’octubre, el treballador d’una altra benzinera, també de Terrassa, va patir un atracament de similars característiques on l’atracador també el va intimidar amb un ganivet i va sostreure 341 euros.

Els investigadors van identificar el presumpte autor dels dos atracaments i el 26 d’octubre el van poder detenir a la localitat vallesana. En el moment de la detenció portava roba amb la qual havia comès els atracaments. Hores després, va passar a disposició judicial davant del Jutjat d’Instrucció en funcions de guàrdia de Terrassa.

Comentaris
To Top