Ciutat

300 sabadellencs mostren el seu suport a Palestina

palestina
La manifestació al seu pas pel carrer de les Valls / David Chao

Prop de 300 sabadellencs s’han manifestat aquest dissabte a la tarda en suport a Palestina. La convocatòria ha arrencat a la plaça del Dr. Robert. Posteriorment, s’ha desplaçat com a manifestació pels carrers del Passeig Manresa, carrer de les Valls, carrer de Gràcia i ha acabat altre cop a la plaça. Durant el recorregut s’han pogut escoltar proclames en suport a Palestina i contra Israel, el quan han considerat “un estat assassí”.

Per concloure la manifestació s’ha llegit un manifest, en català i en àrab. En aquest s’ha condemnat “el genocidi comès per Israel” i s’ha exigit “la pau i la llibertat pel poble palestí”. A més a més, també s’ha demanat a l’Ajuntament que mostri el seu suport públic amb els palestins.

Comentaris
To Top