Vallès

Sis detinguts per traficar nou quilos de marihuana a l’aparcament d’un hotel de Barberà

Els agents van trobar 8,9 quilos de cabdells, quasi 3.600 euros en bitllets i tres armes blanques

Els Mossos d’Esquadra han detingut sis persones enxampades traficant amb drogues a l’aparcament d’un hotel de Barberà del Vallès. Els fets van passar dilluns a la tarda, quan una patrulla que feia vigilància preventiva va observar dos vehicles aparcats rere un camió en un aparcament situat a la carretera N-150.

Els dos vehicles tenien totes les portes i maleters oberts, i hi havia un grup de persones manipulant bosses, fet que va aixecar les sospites dels agents. Quan s’hi van atansar, el grup va tancar ràpidament els vehicles però la policia va detectar una forta olor de marihuana. Els agents van escorcollar els cotxes, on van trobar 8,9 quilos de cabdells, quasi 3.600 euros en bitllets i tres armes blanques.

Els dos vehicles tenien matrícula estrangera, i un d’ells constava com a sostret a Alemanya. Els detinguts tenen entre 25 i 38 anys i van passar a disposició del jutjat de Cerdanyola del Vallès.

Troballa de marihuana a Barberà | Mossos

Troballa de marihuana a Barberà | Mossos

Comentaris
To Top