Ciutat

Sanitat alerta d’un certificat falsificat en productes per a nadons

L’Agència Espanyola de Medicaments i Productes Sanitaris (Aemps) ha alertat d’un certificat de marcatge CE falsificat

L’Agència Espanyola de Medicaments i Productes Sanitaris (Aemps) ha alertat en les últimes hores d’un certificat de marcatge CE falsificat que afecta tasses i culleres mesuradores, tetines de goma de silicona i comptagotes per a nadons, entre altres productes.

En un comunicat, l’Aemps ha explicat que van rebre un avís de les autoritats sanitàries daneses relatiu a la detecció d’aquesta falsificació, expedida per l’organisme danès Presafe Denmark de certificació de dispositius mèdics per al fabricant Neelkanth Polymer Industries (Índia).

A més, aquesta alerta afecta un conjunt de comptagotes de goma, de vidre i sets per a nadons, i taps de seguretat, tapes superiors abatibles, taps roscats, adaptador i tap de plàstic. S’hi sumen flascons de pastilles, flascons de gotes per als ulls i ampolles de xarop sec, i aplicadors per a hemorroides i de gel.

Comentaris
To Top