Ciutat

Repassa les notícies més destacades de les últimes hores a Sabadell

Juan Manuel Calvo

El millor resum de les informacions més rellevants del cap de setmana

El cap de setmana ha arribat marcat per la cultura i les activitats als carrers de Sabadell. En el terreny esportiu, la derrota del Centre d’Esports deixa una situació molt delicada per al club arlequinat.

Sabadell té des d’aquest diumenge 63 Stolpersteine. La xifra s’ha assolit després de col·locar les llambordes en honor a José García Campillo i Pere Sabater Carbonell, víctimes del nazisme. Tot en dos actes que han permès recordar i recosir la vida d’aquests habitants sabadellencs i que s’han celebrat, respectivament, davant dels domicilis on van viure.

Sabadell recorda les víctimes del nazisme amb dues noves Stolpersteine

Nefasta jornada. La desfeta del Johan Cruyff, amb l’històric rècord negatiu dels tres gols encaixats en els primers 12 minuts, ha tingut un afegit més: el fanalet vermell. L’empat matinal entre Tudelano i Teruel ja supossava baixar un esglaó a la taula i, finalment, el sorprenent empat del Sestao River al Nou Estadi Costa Daurada davant el Gimnàstic (0-0) deixa el Sabadell en l’última posició del grup amb 7 punts, igualat amb el Teruel, però amb pitjor goal–average general.

El Sabadell acaba la jornada com a cuer: no passava des de la 05/06 a la tercera categoria

És geògraf i expert en gestió de l’aigua i altres riscos naturals al Mediterrani. El catedràtic de Geografia de la UAB David Saurí considera que les ciutats catalanes fan tard a l’hora de fer front a l’emergència climàtica i les seves conseqüències, com la falta d’aigua. Sabadellenc des de fa més de trenta anys, coneix la realitat de la ciutat de ben a prop. “No estem adaptats al canvi que ha vingut”, exposa.

David Saurí (UAB): “Si portem aigua en vaixells, sortirem a les portades de tot Europa”

Roger Padrós ha estat escollit per participar al Benidorm Fest. Així ho ha anunciat RTVE durant la gala celebrada aquest dissabte a Sevilla. El cantant sabadellenc presentarà una cançó en català que es farà pública durant el pròxim mes. Al concurs, Padrós, lluitarà-musicalment- per esdevenir el representant de l’estat espanyol a Eurovisió, cita que se celebrarà el 2024 a Malmö (Suècia).

El sabadellenc Roger Padrós participarà al Benidorm Fest

Els Mossos van detenir el 26 d’octubre a Barcelona un pres de 56 anys que es trobava en cerca i captura. L’home es va escapar de la presó el juny del 2021 aprofitant una sortida laboral. Complia condemna de 25 anys per un doble assassinat i l’atracament d’un furgó blindat l’any 2002 que duia 214.000 euros de la recaptació dels cinemes AMC del complex lúdic Parc Vallès de Terrassa.

Detenen un pres fugat que complia condemna per un doble assassinat a Terrassa

Comentaris
To Top