Vallès

Detingut per una agressió ideològica a una menor i el seu tiet amb discapacitat

L’agressió s’hauria produït de manera “sobtada” perquè la víctima duia a la seva ronyonera un clauer amb la bandera espanyola

Els Mossos d’Esquadra i la Policia Nacional han detingut a Terrassa un home per agredir-ne un altre que anava amb cadira de rodes perquè té una discapacitat del 84% i la seva neboda menor d’edat per motius ideològics. Els fets van tenir lloc el passat dijous 9 de novembre.

Segons expliquen els cossos policials, l’agressió s’hauria produït de manera “sobtada” perquè la víctima duia a la seva ronyonera un clauer amb la bandera espanyola. Segons els denunciants, l’agressor també els va insultar. El detingut està acusat d’un delicte d’odi i aquest divendres ha passat a disposició del jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia número 1 de Terrassa.

Comentaris
To Top