ESPORTS

Més de 300 corredors participen al Cros dels Esquiadors de la UES

Un moment del Cros després de la sortida / CEDIDA

La 48a edició del Cros dels Esquiadors que organitza la Unió Excursionista Sabadell ha arribat gairebé als nivells de participació d’abans de la pandèmia. Un total de 320 corredors han pres la sortida en les diferents proves en aquesta tradicional matinal atlètica celebrada al Bosc de Can Deu, concretament en l’àrea de pícnic de Sant Julià d’Altura.

La meteorologia ha estat excel·lent i s’han pogut veure curses d’alt nivell, màxima igualtat i un notable protagonisme local en les primeres posicions. En la prova de 4 quilòmetres la victòria ha estat per Pelayo Coronada (independent) amb un temps de 0.15.58, compartint podi amb Miquel Fresneda (Club Natació Sabadell) amb 0.16.10 i Eliseu Alòs (Unió Excursionista Sabadell) amb 0.16.11. Entre els 10 primers també s’han classificat Carlos Espejo (Club Natació), Jordi Teva (Joventut Atlètica Sabadell), Agustí Puigdomènech (Club Natació) i Oriol Catà (Joventut Atlètica Sabadell).

En la prova més llarga, de 8 quilòmetres, el domini sabadellenc i, concretament del Club Natació Sabadell, ha estat absolut. De fet, un triplet al podi: triomf de David Solera (0.30.16), segona posició per a Agustín Rodríguez (0.31.31) i tercer lloc per a Joan Font (0.31.43). Entre els 10 primers, cal afegir, també del Club Natació, a César Gonzàlez (cinquè) i Julián Solera (sisè) mentre Ermengol Marcos (UES) ha sigut vuitè.

Comentaris
To Top