Oci i cultura

FOTOS | La Víbria de La Creu Alta ja té la seva festa

víbria

Les festes populars de Sabadell continuen augmentant. I és que la Víbria de La Creu Alta ha celebrat aquest cap de setmana la seva primera festa. D’aquesta manera els Diables del barri han organitzat la 1a Trobada de Bèsties de La Creu Alta, una celebració on la bèstia creualtenca ha estat la gran protagonista.

La cita ha començat a les 18 h. Primer de tot s’ha fet una plantada de bèsties a la plaça de les Dones del Tèxtil. Un primer tast de la jornada que ha servit per veure les colles convidades. Aquestes han estat les Bruixes del Nord, amb el seu gripau; la Diabòlica Castanyera de Viladrau; amb La Lilit i la colla de La Riera de Gaià amb el Drac de Santa Margarida.

Amb tot a punt ha arrencat la cercavila. Un trajecte, sense foc, que s’ha dirigit fins a la plaça de La Creu Alta. La falta de pirotècnia al recorregut, ha estat segons els Diables, per falta de permisos municipals arran de les queixes d’alguns comerços. Per suplir-ho les bèsties han celebrat un gran lluïment de foc a plaça.

“El que volem és celebrar la nostra bèstia i dedicar-li una festa pròpia que tot el barri pugui gaudir”, han explicat des de Diables. La voluntat de la colla és que la celebració no sigui flor d’un dia i es pugui mantenir amb el pas del temps fins que esdevingui tradició.

FOTOS DAVID CHAO

víbria

víbria

víbria

víbria

víbria

víbria

víbria

víbria

Comentaris
To Top