Ciutat

FOTOS | Vallescar Automoció presenta els seus MG clàssics

motor club

Vallescar Automoció i el Motor Club del Bages han unit forces per presentar una col·lecció de vehicles de la marca MG. La cita s’ha celebrat aquest dissabte a la seu dels sabadellencs (crta de Terrassa, 174) i ha permès veure 20 MG clàssics. L’objectiu de la trobada no ha estat altra que el de gaudir d’una bona estona de motor i comprovar els avenços de la marca amb el pas dels anys.

“La marca ha passat de ser anglesa a ser xinesa i ara incorpora combustió elèctrica”, han expressat des de l’empresa sabadellenca. Per ampliar aquests coneixements, i explicar altres curiositats s’ha comptat amb la presència de Jordi Hernández, gerent de MG.

L’exposició s’ha distribuït en dues parts. La frontal de la botiga amb una combinació de MG nous i antics i la part interior de la botiga amb altres vehicles clàssics. La relació entre els sabadellencs i els bagencs és excel·lent, bona prova d’això és el projecte d’un nou centre de vehicles que es vol obrir a Manresa.

Fotos David Chao

motor club

motor club

motor club

motor club

motor club

motor club

Comentaris
To Top