Ciutat

Un ferit en un accident d’avioneta a l’Aeroport de Sabadell

Una avioneta va perdre el control dilluns a la tarda i es va estavellar al marge de la pista de l’Aeroport de Sabadell. Una persona va resultar ferida a una mà arran de l’accident, que es va produir prop de les cinc. “Ha xocat contra un senyal”, afirmava un testimoni del sinistre.

Fins al lloc es van desplaçar cinc dotacions dels Bombers i tres del SEM.

La persona ferida va ser traslladada a l’hospital Parc Taulí. Segons ha explicat la Guàrdia Civil, és un home d’origen estranger del qual encara no se n’ha pogut determinar la filiació. La persona viatjava sola i l’accident es va produir durant la maniobra de l’aterratge.

L’avioneta que s’ha estavellat és una Cessna C152 de l’Aeroclub de Barcelona-Sabadell, que s’hauria sortit de la pista per motius desconeguts. La Guàrdia Civil ha obert una investigació. L’aparell ha sofert diversos danys sobretot a la part frontal i va obligar a interrompre el trànsit aeri mentre era retirat. Els vols que havien d’operar a l’aeròdrom de Sabadell van ser desviats a altres infraestructures pròximes.

Comentaris
To Top