Ciutat

Enxampats amb productes alimentaris robats a dins del cotxe

Els fets van tenir lloc en un establiment del Centre de Sabadell

Els ocupants d’un vehicle van ser caçats per la Policia Municipal després de cometre un robatori en un supermercat del Centre de Sabadell. Els fets van tenir lloc el passat dissabte al migdia, poc després de les 13 hores, al carrer de Lacy, fins on es va desplaçar el cos.

Els agents van identificar els ocupants del vehicle, que estava ple de productes alimentaris, presumptament sostrets. La patrulla va confirmar el furt amb l’establiment i, posteriorment, va procedir a la seva identificació, obrint les diligències judicials pertinents.

Just una setmana abans, un home de 46 anys va ser també detingut per uns fets similars, en aquest cas en un bonÀrea de la Creu de Barberà.

Detingut per robar en un supermercat de Sabadell

Comentaris
To Top