Ciutat

Les estacions de Rodalies de Sabadell milloraran els sistemes d’informació

Rodalies Renfe Sabadell estació

L’actuació permetrà actualitzar els sistemes en un total de 31 estacions que tenen més de 15 anys i en 14 que tenen molts passatgers

Les estacions de Rodalies de Sabadell Nord i Centre experimentaran millores per facilitar la informació als usuaris. Renfe ha licitat per 7,2 milions d’euros el contracte per al subministrament, instal·lació i manteniment dels sistemes d’informació al viatger a les estacions de Rodalies de Catalunya.

El contracte preveu que les millores s’implantin fins a finals del 2025 en un total de 31 estacions on els sistemes d’informació ja tenen més de 15 anys i en 14 més que tenen un alt volum de viatgers. Les obres permetran fer millores en megafonia, elements de visualització (teleindicadors i monitors) i els equips d’interfonia per permetre la comunicació de persones amb problemes auditius.

On es farà?

A més de Sabadell Nord, les estacions amb sistemes antics que veuran actuacions de renovació són les d’Aeroport, Arenys de Mar, Balenyà-Els Hostalets, El Clot, Blanes, Calella, Castelldefels, El Prat, Granollers-Canovelles, Gualba, Hostalric, La Garriga, La Granada, La Sagrera-Meridiana, L’Arboç, L’Hospitalet de Llobregat, Maçanet-Massanes, Martorell, Mataró, Molins de Rei, Montmeló, Plaça de Catalunya, Riells i Viabrea, Sant Vicenç de Calders, Santa Perpètua de Mogoda, Terrassa-Est, Tordera, Vic, Viladecans i Vilanova i la Geltrú.

D’altra banda, les 14 estacions amb alt volum de viatgers que renovaran els sistemes per tal de poder incrementar la funcionalitat en la informació a subministrar als viatgers, amb dades, per exemple, sobre l’ocupació dels trens, són les estacions d’Arc de Triomf, El Clot, Castelldefels, Cerdanyola del Vallès, Gavà, La Sagrera-Meridiana, L’Hospitalet de Llobregat, Mataró, Plaça de Catalunya, Sabadell-Centre, Sabadell Nord, Sant Feliu de Llobregat, Terrassa i Vilanova i la Geltrú.

El finançament d’aquesta actuació s’emmarca en el Pla de Recuperació, Transformació i Resiliència NextGenerationEU.

Comentaris
To Top