Ciutat

La sabadellenca Gemma Falguera, premiada per l’Institut Català de la Salut

Falguera ha rebut el Premi a la Trajectòria Investigadora a l’Atenció Primària que reconeix la seva contribució en la recerca en ciències de la salut

L’Institut Català de la Salut (ICS) ha premiat recentment la sabadellenca Gemma Falguera, llevadora i responsable del Servei d’Atenció a la Salut Sexual i Reproductiva (ASSIR) de l’Atenció Primària Metropolitana Nord de l’ICS, per la seva contribució significativa al desenvolupament de la recerca en ciències de la salut en l’àmbit de l’atenció primària.

El reconeixement es va fer en el marc de la 14a edició de la Jornada de Recerca, una cita anual que aprofundeix en la recerca actual que s’està duent a terme a la institució i que pretén definir la pràctica clínica del futur, i en la qual es van entregar diversos premis. Concretament, Gemma Falguera ha rebut el Premi a la Trajectòria Investigadora a l’Atenció Primària de l’ICS 2023. Aquest guardó reconeix la seva contribució de forma significativa al desenvolupament de la recerca en ciències de la salut a la xarxa de l’atenció primària, amb una activitat de reconegut nivell científic.

L’ICS ha publicat quasi 5.500 articles aquest any en revistes indexades i ha recaptat 85,8 milions d’euros per a projectes de recerca.

Comentaris
To Top