Ciutat

Una avaria deixa sense aigua 12 hores més d’un miler de veïns de Sabadell

Més d’un miler de veïns de Sabadell s’han vist afectats per una avaria que ha obligat a tallar el subministrament d’aigua a la zona de la carretera de Terrassa, al barri de Can Rull. Segons ha confirmat Aigües de Sabadell, la incidència s’ha produït aquesta matinada, poc després de la mitjanit, i s’ha resolt a les 11h de dimecres.

L’avaria ha deixat sense aigua 1.011 veïns de l’indret. Els afectats són clients de l’àrea d’uns 4.000 metres que comprèn des del carrer de Juan Valera fins al carrer de Manuel de Falla, tocant amb la carretera de Terrassa, inclòs el carrer de Gustavo Adolfo Bécqer.

Tots els clients afectats van ser notificats per part de la companyia a través d’un missatge al telèfon mòbil. Segons precisen, es tracta d’una incidència fortuïta que va obligar a treballar ràpidament per minimitzar la pèrdua d’aigua en un context de sequera com l’actual. La companyia va tallar el sector per reduir també l’afectació als carrers i aïllar l’avaria.

Zona on s’ha produït la incidència

Comentaris
To Top