Ciutat

FOTOS | L’Acadèmia Catòlica estrena la tradicional mostra de pessebres

pessebres
Els visitants han pogut observar al detall tots els diorames / David Chao

L’Acadèmia Catòlica ja ha arrencat la seva activitat nadalenca. Com cada any, l’entitat ha presentat els seus pessebres. Concretament, un total de 40 diorames de tres mides diferents. A més a més, aquest 2023 han incorporat una novetat una pantalla a la façana de l’edifici que permet veure l’exposició des del carrer.

El nou element és una col·laboració entre l’Acadèmia i l’Agrupació de Pessebristes de Sabadell. Durant Nadal servirà per promocionar l’exposició i la resta de l’any serà utilitzada per anunciar les activitats del centre. Així ho ha anunciat el president de l’Acadèmia, Ramon Graells, qui també ha destacat la importància dels pessebres: “L’exposició és única a la ciutat i al país, durant tots aquests anys hem fet 2.000 diorames i és tot un mèrit perquè hem aconseguit innovar sense perdre la tradició”.

Pel president dels pessebristes, Francesc Bartolomé, s’ha mostrat molt satisfet per la nova edició i els treballs mostrats. Principalment, un diorama 3D molt especial que es pot trobar just a l’entrada: “És el pessebre d’en Joan Alay, un petit homenatge pòstum que li hem volgut dedicar”. La preparació dels pessebres va començar fa 3 mesos i per Bartolomé ha culminat amb un resultat molt satisfactori: “És una feinada impressionant en la qual s’aporten moltíssims detalls i que conviden a somiar amb la nit de Reis”.

La mostra de pessebres ha començat aquest dissabte 25 i es podrà gaudir fins passat el dia de Reis.

Fotos David Chao

pessebres

pessebres

pessebres

pessebres

pessebres

pessebres

Comentaris
To Top