ESPORTS

Neix la Penya Arlequinada Jordi Bransuela

Jordi Bransuela tindrà una penya amb el seu nom. /Lluís Franco

Jordi Bransuela tindrà una penya del Centre d’Esports Sabadell amb el seu nom. Una de les figures més representatives i estimades a l’entitat als darrers 15 anys rebrà un gran reconeixement amb la creació de la Penya Arlequinada Jordi Bransuela. Un encarregat de material, però que s’ha convertit en tot un símbol per a l’afició i totes les persones que envolten el club.

Una idea sorgida i impulsada per Edu Mesa, que en serà el president; Javi Maiquez i Santi Valls i que es convertirà en la tretzena penya reconeguda del Centre d’Esports. La presentació serà aquest mateix divendres dia 1 de desembre a Ca n’Avellaneda, Castellar del Vallès, a les 18:30h. Els protagonistes i promotors de la penya en desvelaran els detalls i les expectatives d’aquesta iniciativa.

Comentaris
To Top