Diners

L’enginyeria IDP guanya el premi Bonaplata 2023

El CEO de l'enginyera IDP, Enric Blasco, recollint el guardó / CEDIDA

El grup d’enginyeria sabadellenc IDP ha estat el guardonat amb el premi Bonaplata a la Valoració del Patrimoni Industrial Tècnic i Científic, en la categoria nova realització industrial, per la redacció i direcció d’obra del projecte de la planta industrial de fabricació de taulells de fusta de la multinacional austríaca Kronospan a Tortosa.

La planta industrial de fabricació de panells de fusta de Kronospan a Tortosa, se situa com el projecte industrial més gran que s’ha desenvolupat a Catalunya durant el 2022, superant els 350 milions d’euros d’inversió i més de 100.000 m² de superfície construïda, i ha tingut el suport institucional de la Generalitat de Catalunya com a projecte estratègic.

L’acte, celebrat a la seu del Col·legi d’Enginyers Industrials de Catalunya, va comptar amb la presència del vicepresident d’AMCTAIC, Joan Munt; el director del MNACTEC, Jaume Perarnau; el director general de l’EIC, Pere Homs; el coordinador de la Fundació Caixa d’Enginyers, Iñaki Irisarri; i la directora general del patrimoni cultural de la Generalitat de Catalunya, Sònia Hernández, qui va fer entrega del premi al CEO de l’enginyera IDP, el sabadellenc Enric Blasco.

Comentaris
To Top