Diners

El comerç del Centre acapara l’eufòria de Nadal

La campanya comercial ha començat una mica més lenta al nord i al sud de la ciutat, on no es concentren tants visitants ni els espectacles

Llums de Nadal al Centre de Sabadell / D.S.

La campanya comercial de Nadal es viu més intensament si tens una estrella com el Llaminer a pocs metres. És fàcil interpretar-ho després de les primeres impressions d’algunes associacions de comerciants de la ciutat. Mentre al Centre l’encesa de llums i l’inici dels espectacles nadalencs ha estat un punt d’inflexió i parlen “d’eufòria”, a la Creu Alta i a Ca n’Oriac han notat un impuls positiu en les vendes des de l’inici de la campanya comercial, però més tímid.

“Hi ha una tendència a Sabadell: cada vegada venen més visitants”, comenta la presidenta de Sabadell Comerç Centre, Eva Fernández. “El comerç està molt  content des de l’encesa de llums. Tothom té ganes d’obrir aquests dies perquè té una molt bona afluència de clients”, afegeix. El Centre és ple de famílies, arrossegades per criatures que no es volen perdre l’espectacle Somriu al Nadal, del Llaminer.

L’encesa de llums, matinera com en els darrers anys, a més va coincidir amb el Black Friday, el 24 de novembre. Els comerciants del Centre, segons Fernández, no es poden posar en contra de la tendència i fa temps que s’hi sumen. “Ha anat bé, la gent s’ha anticipat a les compres”, explica.

La campanya de Nadal ha començat més lenta al nord de la ciutat. “El cap de setmana passat sí que va haver-hi una miqueta més de moviment, a veure com va després del pont…”, assenyala el president de Ca n’Oriac Comerç, MiguelTello. “L’eufòria està desfermada al Centre. A la tarda, les famílies van cap allà a veure els espectacles”, assenyala. “Nosaltres veiem el Llaminer al tret de sortida de l’enllumenat i ja està. Però malgrat ha començat lenta, la campanya va prou bé”, matisa.

A l’altra punta de la ciutat, al sud, “les vendes s’han reactivat una mica”, detalla el president de Comerç Creu (Creu de Barberà), Josep Balasch. “L’alegria es nota i a l’hora de fer tancament, la caixa ha augmentat”, comenta, tot i que no pot parlar d’eufòria comercial. “El trenet es mou del Centre a Ca n’Oriac, no es recorda del sud”.

Comentaris
To Top