Ciutat

Prop de 300 persones ploren la mort del jove jugador del CFS El Ático Raúl Jurado en un sentit comiat a Sant Roc

El jove jugador del club de futbol sala El Ático va patir un fort cop al cap durant un partit en una acció totalment fortuïta que va generar el tràgic desenllaç

Prop de 300 persones s’han reunit aquest divendres a la tarda a la plaça de Sant Roc per plorar la mort del jove jugador del CFS El Ático Raúl Jurado, de 19 anys. Això, en un sentit acte de comiat que ha aplegat familiars, amics, companys del club i representants municipals, que han fet uns minuts de silenci en record del jove sabadellenc i han farcit el terra de la plaça de corones de flors. Els membres del grup esportiu, que han vestit la samarreta de l’equip durant l’acte, han alçat les bufandes amb els colors del club en record del company.

Els fets, segons van explicar des del mateix club de futbol sala, van passar en el transcurs del partit contra l’Sports Sala Santa Perpètua disputat al pavelló municipal de Sant Oleguer, el qual va quedar suspès ipso facto després de l’incident. Jurado va patir un fort cop al cap en una acció totalment fortuïta i malgrat la ràpida acció dels companys, públic i dels serveis mèdics, res es va poder fer per revertir la situació. En el comunicat oficial de l’entitat, el club s’acomiadava del jove sabadellenc amb unes emotives paraules: “El teu record perdurarà per sempre més lligat a l’escut que vas defensar fins al final”.

/ David Chao

També la Federació Catalana de Futbol s’ha unit a les moltíssimes mostres de condol, traslladant el seu “més sincer afecte cap a la família, amics” i donant les gràcies a tots els clubs i persones vinculades al món del futbol i futbol sala de la ciutat que han manifestat el seu condol per aquesta pèrdua irreparable.

Per la seva banda, l’Ajuntament de Sabadell ja va expressar el seu condol per la mort del jugador i va posar-se automàticament en contacte amb la família i amb el club, per expressar tota la solidaritat en uns moments tan durs i per posar-se a la seva disposició en allò que puguin necessitar. El passat dijous Sabadell va decretar un dia de dol oficial i les banderes de l’Ajuntament de Sabadell van onejar a mig pal.

/ David Chao

Comentaris
To Top