ESPORTS

FOTOS | Gran ambient i nivell al catorzè Top Bàsquet

Barça i Joventut han guanyat les categories femenines. /Lluís Franco

Tancada la catorzena edició del Top Bàsquet amb un gran ambient als pavellons de la ciutat. Els prop de 700 esportistes i 50 equips participants han donat una clara mostra de l’alt nivell que es viu en un torneig referent al pont de desembre. El FC Barcelona ha estat el gran triomfador de la categoria mini amb dues victòries clares. A la disciplina masculina, els culers s’han imposat a l’SKM lituà (65-45) i a la femenina a la Penya (53-23). A la categoria infantil femenina, la Penya ha vençut al Bàsquet Girona (39-43) i a la masculina l’Hospitalet ha superat de forma contundent l’EM El Olivar aragonès (87-52).

Pels equips sabadellencs, la participació ha estat discreta. La nota més positiva l’ha posat el Sant Nicolau amb un molt meritori tercer lloc a l’infantil masculí. El Sabadell BQ Vallès ha acabat novè a la mateixa categoria i al mini femení ha aconseguit una bona sisena posició. A l’infantil femení, Bàsquet Pia i Sant Nicolau s’han disputat el 9è i 10è lloc amb victòria dels del Lau (67-42) i a mini masculí, el Sabadell BQ Vallès ha finalitzat setè i el CN Sabadell dissetè.

/Lluís Franco
Comentaris
To Top