Ciutat

L’Ambaixador Reial ja és a Sabadell

L’emissari ja és a la Casa Duran, on rebrà els infants fins al 4 de gener

L’Ambaixador Reial és un dels personatges imprescindibles cada Nadal a Sabadell. Una figura estimada amb qui tots els infants volen passar-hi una estona per explicar les seves entremaliadures i desitjos abans de l’arribada de Ses Majestats a la ciutat, com és tradició, el 5 de gener. L’emissari s’ha instal·lat des d’aquest dimarts i fins al 4 de gener a la Casa Duran, de la mà de Sabadell Comerç Centre. Així mateix, a partir del dimecres hi haurà carters reials a diferents punts de la ciutat.

Aquest Sant Esteve, a les 12h, l’alcaldessa de Sabadell, Marta Farrés, ha rebut l’Ambaixador Reial a la plaça de Sant Roc. L’enviat dels Reis d’Orient ha aterrat acompanyat pels seus emissaris i per la comitiva de vehicles 600. Després de les benvingudes, l’Ambaixador ha sortit al balcó del consistori per dir unes paraules, acompanyat per l’alcaldessa, i la presidenta de Sabadell Comerç Centre, Eva Fernández.

Rebuda institucional a l’Ambaixador | Aina Torres

L’estada de l’Ambaixador inclourà, a més de l’arribada a l’Ajuntament, la recepció de cartes a la Casa Duran i la visita als infants de la planta de pediatria de l’hospital Taulí el 2 de gener al matí.

L’ambaixador només es rebrà visites amb cita prèvia. Cal recordar que l’emissari s’ha quedat sense espais lliures en la seva atapeïda agenda i les reserves s’han esgotat. Es calcula que cada any entre 11.000 i 13.000 persones passen per la Casa Duran per visitar l’Ambaixador Reial.

Visita als carters reials

Els ajudants de l’Ambaixador s’ubicaran a partir del 27 de desembre a l’estació del trenet del Parc de Catalunya en horari de tarda, de 17 a 20.30h, i en horari especial de matí el 31 de desembre, de 11 a 14h i de 17 a 20.30h.

Expectació a l’arribada de l’Ambaixador Reial a Sabadell | Aina Torres

Els carters reials també visitaran els barris de Ca n’Oriac i Torre-romeu per tal que els infants els hi puguin lliurar les seves cartes. La plaça de Ca n’Oriac rebrà la visita del carter reial els dies 3 i 4 de gener, de les 17 a les 20h, de la mà de Ca n’Oriac Comerç. Per la seva banda, a Torre-romeu hi serà el 4 de gener al matí, de les 11.30 a les 13.30h, a la plaça de Cristóbal Ramos. L’activitat està organitzada per l’Associació de Comerciants del barri i el Mercat de Torre-romeu.

Tot plegat, un desplegament que ha de permetre que als infants de Sabadell no els falti el seu regal quan els Reis d’Orient arribin a la nostra ciutat la tarda del 5 de gener.

Comentaris
To Top