Diners

IDP s’encarregarà de modernitzar el complex Las Calandrias

/ CEDIDA

L’empresa FCC Medio Ambiente ha adjudicat a l’enginyeria sabadellenca IDP el projecte integral per a la modernització i millora del complex ambiental Las Calandrias, ubicat al paratge de Bolaños, a Jerez de la Frontera, amb una inversió prevista de 40,8 milions d’euros.

IDP, amb seu a la Torre Millenium, assumirà la responsabilitat de desenvolupar el projecte bàsic, constructiu i l’assistència tècnica durant les obres. Tots els serveis es duran a terme mitjançant la metodologia BIM (Building Information Modeling), garantint una gestió eficient i el compliment dels estàndards més alts.

El complex atendrà 450.000 habitants de diversos municipis de la província i estarà gestionada per FCC Medio Ambiente durant els pròxims vint anys. La Planta tindrà una capacitat total de prop de 260.000 tones de residus l’any, que es desglossa en 195.000 de fracció de resta, 5.000 d’envasos lleugers i 60.090 de fracció orgànica de recollida selectiva.

Comentaris
To Top