Vallès

VÍDEO | Alerten novament de la presència de senglars als carrers

L’escena és cada vegada més habitual. Normalment, té lloc de matinada, però no passa desapercebuda per a diversos veïns. Els porcs senglars han esdevingut en els darrers temps visitants habituals dels carrers de Sabadell i altres punts del seu entorn, deixant imatges que es repeteixen en diversos indrets.

El darrer cas ha tingut lloc en les últimes hores a Barberà, a tocar de Sabadell. Segons alerta un veí a través d’un vídeo publicat a les xarxes socials, l’animal es trobava passades les dotze de la nit en ple carrer de la localitat vallesana.

És la segona situació similar aquesta setmana advertida pels ciutadans. De fet, l’estampa és recurrent, fins i tot amb la presència de famílies de senglars passejant en grup per la via pública.

Una família nombrosa de senglars s’aplega a l’entrada de Sabadell

Comentaris
To Top