Oci i cultura

FOTOS | Quan copiar també és aprendre

copiar
L'espectacle fa interactuar al públic, fent-lo partícep dels esdeveniments / David Chao

Circ, música, llum i rialles. Aquesta és la fòrmula que presenta ‘Copiar’. L’espectacle és obra de la companyia Animal Religion i s’ha presentat aquest dissabte a Ca l’Estruch. L’esdeveniment és el primer espectacle de la temporada gener-juny de la programació de laSala, qui estrena l’obra en coproducció amb el Mercat de les Flors. Així doncs, amb una posada en escena minimalista, la cita proposa al seu públic infantil ser partícips de l’argument des del primer minut.

D’aquesta manera Animal Relgion involucra els espectadors en una trama immersiva. En aquesta l’actor Quim Giron guia, de forma totalment improvitzada, els petits i els descobreix les relacions humanes i la manera com es genera cultura a través de l’eina de copiar. I és que el fet d’imitar serveix de fil conductor per entendre el caràcter social i de comunitat dels humans.

La idea de ‘Copiar’ va sorgir el 2018 i s’ha elaborat fins presentar-la aquest mateix gener. En els seus 10 anys de carrera, la companyia Animal Religion ha realitzat 9 espectacles de formats molts diferents, ha col·laborat amb més de 30 artistes d’arreu, a rebut encàrrecs del TNC, Fira Tàrrega, Mercat de les Flors, Festival TNT i l’Auditori de Barcelona. A més, ha rebut premis i reconeixements.

Fotos David Chao

copiar

copiar

copiar

copiar

copiar

copiar

copiar

Comentaris
To Top