Diners

HUPAC adjudica a IDP el projecte de la nova terminal a La Llagosta

/ CEDIDA

HUPAC GROUP ha adjudicat a l’enginyeria sabadellenca IDP el projecte constructiu de la terminal intermodal d’ADIF a la Llagosta. Un node logístic estratègic clau en el transport internacional de mercaderies per ferrocarril.

Els serveis contractats a l’empresa sabadellenca abracen el disseny de l’edifici gestió de la terminal intermodal i les seves instal·lacions, la urbanització amb les connexions de servei, la instal·lació de les grues pòrtic, control d’accessos, els pòrtics OCR i les instal·lacions requerides a la terminal.

La nova terminal intermodal es convertirà en un referent per al tractament de trens de mercaderies de longitud estàndard interoperable de 750 metres, compatible amb la resta de les xarxes ferroviàries europees, i també en un node plenament interoperable d’alta capacitat, sostenible i eficient, que impulsarà el transport ferroviari en una àrea de gran potencial socioeconòmic.

Les instal·lacions tenen una superfície de més de 105.000 m², dels que 85.200 m² corresponen a la terminal de càrrega intermodal, que compta amb quatre vies per a la manipulació d’UTI i altres serveis lligats a la logística de mercaderies. A més, 19.800 m2 es destinen a altres usos relacionats amb l’activitat intermodal, i un edifici d’oficines.

Comentaris
To Top