ESPORTS

Arriba Jordi Calavera, el lateral dret que volia el CE Sabadell

Jordi Calavera en la seva etapa a l'Sporting de Gijón / CEDIDA

Óscar Cano ja té coberta una de les seves peticions principals en aquest mercat d’hivern. El Sabadell ha fet oficial la incorporació del lateral dret Jordi Calavera després d’unes intenses negociacions del director esportiu, Carlos Rosende. Es tracta d’un futbolista amb una gran experiència a Segona Divisió A, categoria en la qual ha disputat més de 150 partits entre els diferents clubs on ha militat.

Nascut fa 28 anys a Cabra del Camp (Tarragona), va iniciar la seva trajectòria en el Nàstic, debutant a Segona B amb només 18 anys. Va passar, cedit, per l’Olot i el filial Pobla Mafumet per tornar al Gimnàstic i estrenar-se a Segona A. Després va decidir marxar i ha viscut diferents etapes, destacant sobretot al Lugo (40 partits en la 16/17) o l’Sporting de Gijón (32 partits). Menys fortuna va tenir a l’Eibar en les seves dues etapes.

Va tornar a Catalunya per acceptar una oferta del Girona afegint 46 partits més a la categoria de plata. El seu últim equip va ser el Lugo, la passada temporada, disputant un total de 20 partits. Un cop finalitzat el seu contracte, va quedar-se sense equip fins ara. Tot apuntava que tornaria al Nàstic -li havia fet una bona oferta-, però el Sabadell ha sabut jugar les seves cartes i l’ha convençut per formar part del projecte arlequinat i convertir-se en el quart reforç d’aquest intens mercat d’hivern arlequinat. Probablement, necessiti un temps d’adaptació física després d’uns mesos sense competir. Ara, els esforços es concentren a completar la zona defensiva amb un central mentre s’està pendent d’alguna nova sortida abans del termini.

Comentaris
To Top