Ciutat

El sabadellenc Joan Cuevas assumeix temporalment la presidència del Consell Superior d’Avaluació del Sistema Educatiu

Joan Cuevas / VICTÒRIA ROVIRA

El sabadellenc ocuparà el carrec de forma transitòria després que la consellera d’Educació, Anna Simó, anunciés la destitució de Carles Vega, que ocupava el càrrec des de 2021

El sabadellenc Joan Cuevas, director general d’Innovació Educativa, Digitalització i Currículum d’Educació, assumirà temporalment la presidència del Consell Superior d’Avaluació del Sistema Educatiu (CSASE) després que la consellera d’Educació, Anna Simó, anunciés la destitució de Carles Vega, que ocupava el càrrec des de 2021. Cuevas liderarà de forma transitòria aquest òrgan, que ha d’evolucionar cap a l’Agència d’Avaluació i Prospectiva, previst en un període d’entre 3 i 5 mesos. Per poder garantir tant el funcionament ordinari del CSASE com la transició fins a la nova Agència, s’han creat dues comissions, una d’operativa i una d’estratègic, fan saber fonts de la Generalitat.

La notícia arriba després dels mals resultats de Catalunya a l’Informe PISA, que han sacsejat l’actualitat educativa. La decisió de rellevar a Vega al capdavant del CSASE arriba pocs dies després que la conselleria anunciés la creació d’una comissió d’experts de l’àmbit de l’ensenyament per impulsar canvis i mesures al sistema –entre els quals hi ha dos vallesans–.

L’informe PISA posa l’educació en escac: “Potser cal fer passes enrere”

Comentaris
To Top