CASTELLAR

Reunions bilaterals entre Castellar, Sabadell i Terrassa en clau comarcal

Els alcaldes Ignasi Giménez, Marta Farrés i Jordi Ballart s’han trobat en aquest inici d’any

L’inici d’any ha estat marcat per les trobades institucionals entre diferents actors polítics de l’àmbit comarcal. La presidència del Consell Comarcal del Vallès Occidental, en mans de l’alcalde castellarenc, Ignasi Giménez, s’ha reunit els últims dies amb les alcaldies de les cocapitals, Terrassa i Sabadell.

Giménez va mantenir reunions de treball amb Marta Farrés el passat 16 de gener i Jordi Ballart -dies més tard, el 24-, en els respectius ajuntaments de les dues ciutats. La voluntat d’aquestes reunions bilaterals és posar en comú temes d’interès comarcal i municipal en un inici d’any en què Castellar, Sabadell i Terrassa aborden conjuntament qüestions rellevants com el futur de la ronda Nord, que ha de connectar els tres indrets.

En clau local, les tres parts ja han mostrat anteriorment la seva sintonia en algunes qüestions. De fet, els darrers mesos han coincidit en la necessitat d’abordar amb urgència una millora de les connexions per potenciar el rol de cada localitat en l’entorn de la comarca.

Comentaris
To Top