Oci i cultura

FOTOS | L’Alegria que passa pel Teatre de la Faràndula

l'alegria que passa

És possible trencar la monotonia amb la música? Aquesta és una de les preguntes que L’alegria que passa, de Dagoll Dagom ha volgut resoldre aquest dissabte a La Faràndula. I és que l’espectacle d’una de les companyies referents convida a la reflexió sobre  com afrontar la vida, presentant la dicotomia entre seguir un destí marcat o perseguir els somnis. Tot això amb 1:45 h de musical amb veu i melodies en directe que conformen la producció amb la qual Dagoll Dagom posa fi a 50 anys d’històries dalt dels escenaris.

Fotos David Chao 

l'alegria que passa

l'alegria que passa

l'alegria que passa

l'alegria que passa

l'alegria que passa

l'alegria que passa

l'alegria que passa

l'alegria que passa

Comentaris
To Top